Naročilo goriva lahko oddate tudi na na brezplačni številki 080 10 45

Naročila

Izberite pravno obliko:
Vrsta goriva:


Opombe:
Prosimo, da željeni datum dostave vpišete pod dodatne zahteve.
Če na vaš izbrani datum dostava ne bo možna Vas predhodno pokličemo in se dogovorimo za drug termin.


PRIVOLITEV ZA OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV PRI NAROČILU

EKO - NAFTA d.o.o., Trimlini 65A, Trimlini - Harmasmalom, 9220 Lendava, ceni vaše zanimanje in zaupanje. Želimo vam omogočiti naročanje preko obrazca na spletni strani. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve.

EKO - NAFTA d.o.o. od vas za namene obveščanja zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek, naslov, telefon, e-mail.

S klikom v kvadratek pred soglasjem in klikom na 'ODDAJ NAROČILO' (označite):

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne. Seznanjen sem, da:
  • lahko zahtevam vpogled in popravek, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov EKO - NAFTA d.o.o., Trimlini 65A, Trimlini - Harmasmalom, 9220 Lendava ali elektronskim sporočilom na naslov info@eko-nafta.si.
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornem organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani EKO - NAFTA d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.
Veseli smo, da ste z nami!
EKO - NAFTA d.o.o.

EKO - NAFTA d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru nastanka potrebe po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.
Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oz. do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.