services-03

Bencinski servis

Na bencinskem servisu sta dva ločena otoka za točenje goriv v tovorna in osebna vozila, ročna avtopralnica za pranje osebnih vozil, sesalec za čiščenje notranjosti vozil ter stebriček z vodo in z opremo za polnjenje avtomobilskih pnevmatik. Poleg klasične ponudbe goriv se na bencinskem servisu prodaja tudi AdBlue. Avtopralnica in sesalec delujeta na žetone, njihova uporaba je možna tudi izven delovnega časa. Pravne osebe lahko koristijo možnost nakupa na zbirni račun s plačilom z odlogom in dodatne ugodnosti na ceno goriv.

Dostava goriv

Dostavo dizelskega goriva, goriva za kmetijsko mehanizacijo in kurilnega olja EL vršimo z lastnimi avtocisternami na območju Pomurja in delno Štajerske v oddaljenosti do 80 km. Fizičnim osebam ponujamo možnost gotovinskega plačila in plačila po predračunu. Z večjimi kupci sklepamo pogodbo in jim tako omogočimo možnost plačila z odlogom in dodatne ugodnosti na ceno goriv. Gorivo lahko naročite po telefonu, v času obratovanja bencinskega servisa, na brezplačni telefonski številki 080 10 45 ali preko spletne naročilnice.

services-02

Trgovina in gostinski lokal

V trgovini ponujamo širok izbor kakovostnih olj, maziv, sredstev za nego vozil, plina za gospodinjstvo, in prehrambenih izdelkov. Tu se nahaja tudi coffee corner, kjer si lahko sami postrežete s kavo za na pot in si zraven izberete še prigrizek. V sklopu bencinskega servisa deluje tudi bar »NAFTA« z urejeno, v zimskem času tudi ogrevano pokrito zunanjo teraso. V baru vam prijazno osebje postreže z odlično kavo in z izborom osvežilnih in alkoholnih pijač.

Dodatne storitve

Na bencinskem servisu Nafta vam nudimo tudi širok izbor dodatnih storitev:

STEBRIČEK ZA ZRAK IN VODO

Potrošnja goriva se poveča, če pnevmatike avtomobila niso napolnjene na predpisan tlak! Na stebričku si lahko brezplačno natočite vodo in napolnite pnevmatike!

PRIGRIZKI

Potešite svojo lakoto, kar na poti, z izborom enolončnic, sendvičev in prigrizkov! Nudimo vam kakovostne prehrambene izdelke, po zmernih cenah!

SESALEC

Če želite po opravljenem pranju vozila očistiti njegovo notranjost, imate na voljo tudi sesalec, ki prav tako kot avtopralnica, deluje na žetone!

PRODAJA VINJET

Pri nas dobite tedenske, mesečne in letne vinjete za slovenske avtoceste, kot tudi 10-dnevne, 2-mesečne in letne vinjete za avstrijske avtoceste!

PRODAJA PLINA V JEKLENKAH

Poskrbeli bomo tudi za vaše gospodinjstvo z izredno kvalitetnimi plini družbe BUTAN PLIN. Pri nas dobite plin v zelenih jeklenkah

COFFEE CORNER

Obdarite in osvežite se z odlično kavo in široko ponudbo pijač v baru ali pa obiščite kavni kotiček in kavo vzemite kar s seboj! Odločitev je vaša!

Save

Save